Untitled
02 sep 2013
week 91: 22 t/m 28 augustus

Op 22 augustus was ik jarig. Mark heeft ’s morgens thuis gewerkt, omdat ik naar de orthopeed moest voor mijn schouder. Bas heeft erg lief alleen gespeeld, zonder steeds “papa uit” te roepen. ’s Middags kwamen Corinne, tante Willeke, oom Arjan, tante Maartje, oom Tom en Eline, opa en oma Van Aerle, Mariëlle en Melissa. Bas, Melissa en Eline hebben fijn gespeeld. We hebben even buiten gezeten, totdat het toch echt te hard regende om buiten te blijven. ’s Avonds kwamen ook opa en oma Van Mierlo, tante Monique, oom Anton, Esther en Lars. Bas heeft nog een tijdje met Esther en Lars gespeeld en is daarna lief gaan slapen.
Mark had op 23 augustus vrij. We zijn met zijn vieren naar Ouwehands dierenpark in Rhenen geweest. We hadden voor Bas de driewieler meegenomen, omdat hij dan meer kan zien dan wanneer hij op het stoeltje achter de kinderwagen zit. Toen we bij de ingang kwamen, bleek dat de driewieler het park niet in mocht. We hebben een bolderkar gehuurd om Bas in te zetten en op zich ging dat goed, al was het een erg lomp ding zonder rem en ging Bas af en toe staan. Verder is Bas erg lief geweest. Hij heeft enthousiast naar de dieren gekeken en heeft een tijdje rondgerend nadat we buiten op een bankje een broodje hadden gegeten. Bas heeft zich nog even uitgeleefd in een speeltuintje en toen was hij erg moe en zijn we naar huis gegaan.
Op 24 augustus is Bas ’s morgens met Mark mee boodschappen gaan doen. Daarna zijn we met zijn vieren naar het centrum gewandeld om boodschappen te doen. Toen we voor mij in een kledingzaak waren, bleek dat hij al een “echte man” is; we waren nog geen kwartier in de winkel en Bas zei al “huis”. ’s Middags kwamen Bas, Sandra, Sven, Esmee en Femke op kraamvisite. De kindjes hebben erg lief gespeeld, al waren ze wel erg druk met zijn vieren ;-). ’s Avonds is Bas voor de eerste keer alleen thuis geweest. Wij waren bij de overburen op bezoek en hadden de babyfoon meegenomen.
Op 25 augustus zijn we eerst bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest en daarna ook nog bij opa en oma Van Aerle.
We hebben op 26 augustus eerst Laura in bad gedaan en zijn daarna naar de supermarkt gewandeld. Toen de vrachtwagen langs kwam die oud papier kwam ophalen, stond Bas voor de raam te zwaaien naar de “grote auto”. De chauffeur van de “grote auto” zwaaide terug en toeterde naar Bas. Na het eten is Bas met Mark naar de Praxis geweest.
Op 27 augustus had Bas veel plezier met een folder die hij aan het versnipperen was, totdat hij op een gegeven moment naar me toe kwam en “bah-baaah!” zei; hij had een stuk papier in zijn mond gestopt en vond dat toch niet zo lekker. ’s Middags zijn we bij tante Maartje, oom Tom en Eline op bezoek geweest. Bas heeft samen met Rosanne en Eline op de trampoline gespeeld. Bas vond het erg leuk! Tijdens het avondeten was hij weer erg overstuur. Het bleek dat hij een vieze luier had. Na het verschonen heeft hij bij Mark op schoot gezeten en alsnog goed gegeten. Na het eten zijn we met zijn vieren naar de winkel geweest en was Bas helemaal trots omdat hij “alleen” van de glijbaan durfde.
Lieke en Julian zijn op 28 augustus op bezoek geweest. Bas en Julian hebben fijn gespeeld en klommen steeds samen op de bank. Na het eten heeft Bas fijn met Mark in de tuin gevoetbald.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative